• Πληροφορίες
  • Τοποθεσία - Πού είμαστε
  • Περισσότερες Φωτογραφίες

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΗΛΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Η διαμονή σας στο Αρχοντικό Σταφυλοπάτη που βρίσκεται στη Μακρινίτσα Πηλίου σας εγγυόμαστε ότι θα είναι πολύ ευχάριστη. Ανοίγοντας τη ξύλινη παλιά πόρτα του Αρχοντικού, αντικρίζεις έναν ενιαίο χώρο. Όλο το σπίτι είναι πέτρινο, παλιό, με βαθιά ξύλινα κουφώματα. Η οροφή είναι από δοκάρια καστανιάς. Εδώ υπάρχει το παλιό τζάκι με ζωγραφική στο χέρι. Πέτρινοι καναπέδες με υφαντά μαξιλάρια και παλιό στρογγυλό, ξύλινο τραπέζι, συνθέτουν ένα παραδοσιακό καθιστικό. Στο βάθος, στο χώρο της κουζίνας, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη, υπάρχει παραθύρα που λειτουργεί ως ντουλάπι-φανάρι. Εδώ δεσπόζει η παλιά πιατοθήκη. Στους τοίχους υπάρχουν χαλκώματα και κεραμικά σκεύη. Ένας παλιός μπουφές στολίζει το χώρο της τραπεζαρίας με πιάτα μιας άλλης εποχής. Ανεβαίνοντας την ξύλινη σκάλα φτάνεις στον επάνω όροφο. Εδώ υπάρχει μικρό σαλόνι με μπαλκονόπορτα. Ο καναπές που βρίσκεται εδώ γίνεται και διπλό κρεβάτι. Η θέα από εκεί είναι μαγευτική. Τον τοίχο στολίζουν κάδρα με ζωγραφική του τοπικού ζωγράφου Θεόφιλου. Σ' αυτό το χώρο δεσπόζουν δύο ξύλινες πόρτες με σκάλισμα στο χέρι, που οδηγούν στα δύο υπνοδωμάτια.
ΔΩΜΑΤΙΟ 1
Υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και τζάκι, με άπλετο φως, που μπαίνει από τα δύο μεγάλα παράθυρα. Το ένα βλέπει στην Πορταριά και το άλλο στο Βόλο. Η ζωγραφική στο τζάκι και τον τοίχο έγινε από τοπική ζωγράφο. Η θέα είναι απεριόριστη.
ΔΩΜΑΤΙΟ 2
Υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο. Με θέα προς το βουνό και την ρεματιά. Εδώ το παλιό σιδερένιο κρεβάτι και τα κομοδίνα της γιαγιάς δίνουν ένα ρομαντικό ύφος.
Μικρό σαλόνι με μπαλκονόπορτα και απεριόριστη θέα. Διπλός καναπές - κρεβάτι.
Πείτε για εμάς / Ακολουθείστε μας

ΜΗΤΕ: 0726Κ10--0283200